• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Начало arrow Новини arrow Клубове по мислене arrow Г-жа Йорданка Христова - Учител на годината 2010
Г-жа Йорданка Христова - Учител на годината 2010 Печат

На 12-и май 2010 година в София бяха връчени наградите Учител на годината 2010. Националният конкурс се организира от Синдиката на българските учители и се провежда за 13-и пореден път. Сред десетте преподаватели, удостоени със званието Учител на годината в осем различни категории, е и г-жа Йорданка Христова – старши възпитател в ХІ ОУ „ Николай Лилиев” - Стара Загора. Тя получава званието Учител на годината 2010 в категорията Извънкласна и възпитателна дейност.

Инициативният комитет на родителите, чийто деца се обучават по проекта „Училище за идеи”, поздравява г-жа Христова с високото отличие, както и с номинацията на СБУ за най-престижното отличие „Неофит Рилски” за заслужили преподаватели за дългогодишна, цялостна и високопрофесионална трудова дейност в системата на образованието.

Тук не можем да не възкликнем „Учителко добра, като теб няма равна в света!”. Високото признание на г-жа Христова е венец на усилията й за усъвършенстване на учителската и педадогическата й работа, признание за нейния професионализъм и работата й по проекта „Училище за идеи” – уникален по своята същност и единствен в България. Благодарение на нейните усилия сега децата ни берат плодовете на успеха и се гордеем с тяхното интелектуално израстване. Същите, които сега са млади мислители, след време ще станат лидери в своите професии.

Още веднъж поздравления и хвала за такива учители, все така да ги има и да се множат техните дела и признание!

Георги Димов
Председател на ИК на родителите
на децата обучавани по проекта „Училище за идеи”
при ХІ ОУ „Николай Лилиев”

 
< Предишен   Следващ >

 

НЧ Родина

Езикова школа

ОУ Николай Лилиев

Клубове по мислене

СОУ Иван Вазов

eXTReMe Tracker