• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Начало arrow Училище arrow Училище за идеи arrow Mаратон на четенето 2024
Mаратон на четенето 2024 Печат
МАРАТОН НА ЧЕТЕНЕТО „ЧЕТЯЩА СТАРА ЗАГОРА”

Априлският Маратон на четенето ще се открие на 2 април с участието на  Здравка Евтимова.
Проявите на Маратона на четенето ще се състоят присъствено или онлайн. Приветстват се участници на всяка възраст, само да обичат да четат и активно да го практикуват. Кулминацията ще е хепънингът на открито на 23 април, който ще продължи от 10:00 до 16:00 часа, а месец април отново ще е наситен със срещи с интересни и нашумели български творци. Вижте програмата тук .

Приканваме ви да се включите в инициативата и да ни изпратите информация за организираната от вашата институция проява през април – кога (дата и час), къде (място), какво (тема) и с кого. Направете и своята заявка за участие в Празника на книгата и четенето на 23 април на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите. или съобщете на GSM: 0886 463 731, 0884 477 915.

„Четяща Стара Загора” е част от Националната програма „Походът на книгите”, организиран ежегодно от Асоциация „Българска книга” и Българската библиотечно-информационна асоциация, и е част от Културния календар на Община Стара Загора. Инициативата е посветена на Международния ден на детската книга - 2 април, и Международния ден на книгата и авторското право - 23 април!

Честит Международен празник на детската книга - 2 април!

 
< Предишен   Следващ >

 

Статистика

В момента на сайта има 1 гост онлайн

НЧ Родина

Езикова школа

Училище за идеи

Училище за идеи

СОУ Иван Вазов

eXTReMe Tracker