• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Начало arrow Новини arrow Клубове по мислене arrow Защита на проекти за награда Млад мислител
Защита на проекти за награда Млад мислител Печат

Дни на мислителите

На 21.05.2009 г. в Училище за идеи се състоя представянето на 15 ученически проекта, кандидатирали се за наградата „Млад мислител”. На защитата на проектите присъстваха ученици, родители и гости.

Носителка на първа награда е Ивелина Стоянова за „Етнографски кът от Елховско”. Тя получи грамота, 30 лв. парична награда, както и поздравителен адрес от директора на Етнографския музей, гр. Елхово. Второто място споделиха Борислав Борисов – „Средновековно селище” (макет) и Елена Огнянова – „Най-удивителните животни на земята”. На трето място са Пламен Христов – „Златния век” и Жоро Желязков – „Анимационни герои – цикъл рисунки”.

Специална награда за творчество от библиотека „Родина” получи Деляна Славова за проекта „Моята първа книга”, а на ученика Благовест Георгиев бе отредена награда за трайно проявен интерес като читател на научна литература и за успешно представяне на своя проект „Лечебните растения на България”. Всички третокласници, представили своите проекти, са членове на клуба „Приятели на книгата”.

Накрая бе прочетен поздравителен адрес до г-жа Йорданка Христова за усилията, които полага за популяризирането на четеното и книгата, от директора на библиотека „Родина” Слава Драганова. Тя поздрави и младата авторка Деляна Славова и й пожела много скоро нейни книги да се появят и върху лавиците на библиотеката.

m44.jpg

m45.jpgm46.jpg

m47.jpgm48.jpg

m49.jpg

 

 
< Предишен   Следващ >

 

НЧ Родина

Езикова школа

Училище за идеи

Училище за идеи

СОУ Иван Вазов

eXTReMe Tracker