• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Начало arrow Новини arrow Клубове по мислене arrow Успешна учебна година!
Успешна учебна година! Печат
УЧИЛИЩЕ ЗА ИДЕИ пожелава успешна учебна година на всички ученици, които ще прекрачат прага на българското училище, както и на техните учители.
Ще ми се да се обърна към вас с думи, с които да ви накарам да си повярвате, че сте по-добри, отколкото си мислите, че сте. Да ви кажа, че вярвам във вас и в това, че можете да дадете много повече от себе си. Повярвайте си и вие!
Приемете, че придобиването на знания в училище е едно предизвикателство, което дава храна на мозъка ви. Не допускайте той да гладува! Знанието е ценност, но нуждата от него – също. Затова ви препоръчвам да казвате по-често: ”Това е много интересно”. Упражнението е лесно и дава бързи резултати. Целта на подобно мислене е да се повиши силата на мобилизация и да се отворят нагласи, различни от обичайните. Помнете, че ваше задължение е да направите ученето лесно.
Познанията и уменията ще ви помогнат да успеете в живота и да постигнете целите си. Но добрите резултати не идват без да положите усилия. Затова бъдете ентусиасти, за да се справите по-лесно с трудностите. Факт е, че след всяка ваканция човек винаги се чувства ентусиазиран.
Септември е. Усещане за есен, с дъх на жълта дюля. Слънцето все по-свенливо ще наднича иззад облаците. Но вие не спирайте да се усмихвате. И тази година  УЧИЛИЩЕ ЗА ИДЕИ ще е с вас, за да успявате днес, но и в бъдеще.
Успех!

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА –
автор на проекта “Училище за идеи”

                                                           
 
< Предишен   Следващ >

 

НЧ Родина

Езикова школа

Училище за идеи

Училище за идеи

СОУ Иван Вазов

eXTReMe Tracker