• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Начало arrow Новини arrow Клубове по мислене arrow Успешна учебна 2016/2017 г.
Успешна учебна 2016/2017 г. Печат

УСПЕШНА  УЧЕБНА 2016/2017 ГОДИНА!

           

            Всяка учебна година добавя нови стойности към личното ви познание за света. Иначе казано, може ли да забележите и да запомните нещо, което не сте в състояние да назовете. А четенето и ученето имат целта да развиват вашето мислене, което е  ресурс, т.е. източник за възприемане на света около нас, в който не трябва просто само да съществуваме, а да сме подготвени да го променим към по-добро.

            Знаем, че добрите усилия дават и добри резултати. Ученето е свързано с много такива положителни усилия, от които зависи успешното ви реализиране в живота. Всъщност нищо не е по-важно от отговора на въпроса, а дали го искате? Вие не само трябва да го поискате, но и да положите много труд , последователност и системост при усвояването на всяко ново знание. Затова приемете ученето като възможност, но и като начин да проявите положителни нагласи и отговорност, любознателност и креативност, настоятелност и воля. Става дума за качества, които ще продължат да работят за вас и в бъдеще. Те ще ви помогнат да развиете вашия потенциал. А това, което се изисква от вас по време на училищното ви образование, е важно. То ще направи достижима всяка ваша цел и всяка ваша мечта. И в този процес непременно ще откриете връзката между духа и удовлетворението.

            Нека да е успешна новата 2016/2017-та учебна година! А ние от Детски сайт на библиотека Родина – страницата Училище за идеи“, ще продължим да сме все така близо, за да сме полезни на васна вашите родители и учители. И тъй като никой резултат не идва без да сме положили усилие, правете го! Не се отказвайте! Мислете за ученето като за нещо лесно, и то наистина ще стане лесно. Приемайте всеки успех и дори всеки провал като поредно предизвикателство, но и като шанс да извървите още една крачка напред. Достатъчно е да не губите своята увереност. Вярвам в успеха ви!

                                                                                 

                                                                                 Оставам ваш учител и приятел,

                                                                                 ЙОРДАНКА ХРИСТОВА –

                                                                                 автор на проекта  Училище за идеи

 
< Предишен   Следващ >

 

НЧ Родина

Езикова школа

Училище за идеи

Училище за идеи

СОУ Иван Вазов

eXTReMe Tracker