• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Начало arrow Училище arrow Препоръчителни списъци arrow Успешна 2022/2023 учебна година!
Успешна 2022/2023 учебна година! Печат

Успешна 2022/2023 учебна година! parvi.png

Малки, големи и по-големи приятели на Детски сайт и на Училище за идеи,

Отново е есен и отново сме заедно! Началото на всяка учебна година е ново стъпало към познанието и е сравнима единствено с неостаряващия стремеж да научим всичко за света, който ни заобикаля. Затова е много важно да сте наясно какви цели си поставя всеки от вас. И е добре да знаете, че не е достатъчно да разчитате само на вашите усещания и възприятия, за да ги постигнете. Необходима е работа с книгата. Защото изучаването на натрупания опит преди нас е в основата на всяко учене.

Затова четете, четете, четете! Развивайте това ваше умение, защото чрез него ще развивате и уменията си за мислене и разбиране. Те ще ви помогнат да формулирате вашите съждения и умозаключения и да ги изразявате с правилна книжовна реч. Училището ще ви помогне да осмислите този процес и да сте активната част в него. Водеща е вашата любознателност и вашият стремеж да разберете заобикалящия ни свят.

Не мислете за себе си пораженчески!  Убедена съм, че ще се справите с всяка бъдеща трудност. Винаги възприемайте себе си като успяващи личности и тогава е сигурно, че ще успеете. Затова моят съвет е да изградите положителна представа за себе си  и да обичате това, което сте. Пожелавам ви здраве и една успешна учебна  година за вас и за вашите учители! .

Ваш приятел и учител,   Йорданка Христова – aвтор на проекта “Училище за идеи”

 
< Предишен   Следващ >

 

НЧ Родина

Езикова школа

Училище за идеи

Училище за идеи

СОУ Иван Вазов

eXTReMe Tracker