Фотоконкурс Хората и книгите

Библиотека „Родина” – Стара Загора обявява в рамките на 8-ия Маратон на четенето фотоконкурс "Хората и книгите".

Снимай се с книга! Стани фото съавтор! Изпрати ни снимка!

Задачата е да покажете книгата, която четете, любима корица, страница, която ви е впечатлила, откъс или идея, а как – избирате вие. Може да се снимате как четете сам, как четете на братчето и сестричката си, на бебето или на баба си.  Може да се снимате как четете вкъщи, в парка или където ви харесва! Освободете въображението си и станете режисьор на четенето.
Конкурсът е отворен за всички, без възрастови ограничения. Единствената препоръка е снимките да са с големина минимум 1000 пиксела, а файловият формат да е jpg.
Фотографиите трябва да бъдат изпратени на страницата ни във Фейсбук – Библиотека Родина Стара Загора или на електронната поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. в оригинален формат.
Приемат се само фотографии с правилно попълнена форма за участие, а тя трябва да съдържа:
- двете имена на автора на снимката;
- кратко представяне на фотографията – заглавие и автор на избраната книга.
Снимките не трябва да са обвързани с договор за изключителни авторски права към трети лица.
Фотосите с най-много „харесвания” във Фейсбук ще бъдат включени в албума „Хората и книгите” на 8-ия Маратон на четенето”.
Фотографии могат да се изпращат до 22 април 2013 г.
Участниците в конкурса се съгласяват да разрешат на организаторите – Библиотека "Родина",  да публикуват техни фотографии на хартия или в електронен формат,  както и да бъдат използвани от други медии в публикации, свързани с изявата, и с цел реклама и представяне на кампанията Маратон на четенето 2013.

----------------------------------------------

Резултати от конкурса на адрес: http://www.rodina-bg.org/novini-2013/261-fotoalbum-horata-i-knigite-ot-maraton-na-cheteneto-2013.

Електронна библиотека

Община Стара Загора Българска библиотечно-информационна асоциация РС-ТМ Обществен дарителски фонд Стара Загора Посолство на САЩ в България Bemis Public Library, Colorado
© 2004 - 2023, Библиотека Родина - Стара Загора