Снимки от събития

Баскетболистите на БК „Берое“ Николай Николов и Еврик Гари четат откъси от „Ян Бибиян“ на Елин Пелин и „Хари Потър и философският камък“ от Дж. К. Роулинг. Радост Овагимян от Превантивно-информационния център по зависимости чете „Патиланци“ от Ран Босилек.

Солистите на Държавна опера Стара Загора Емилия Джурова и Александър Марулев четат откъси от „Евгений Онегин“ на Пушкин и „Макбет“ от Уилям Шекспир. С тях четоха още Уляна Кьосева, PR на Операта /Дамата с камелиите от Ал. Дюма-син/ и деца от VI ОУ „Св. Никола“, Стара Загора. 

Доброволците от Центъра за европейски инициативи в Стара Загора, Катрин и Алваро четат "Степния вълк" на Херман Хесе и „Малкият принц“ на Антоан дьо Сент-Екзюпери на немски и испански език.
Те се включиха в XI Маратон на четенето в Стара Загора „Четяща Стара Загора“ преминал под мотото „Чети и спортувай“. Проявата се организира от библиотека "Родина" и партньори.

Ученици от всички старозагорски училища се включиха в XI Маратон на четенето „Четяща Стара Загора“ преминал под мотото „Чети и спортувай“. Проявата се организира от библиотека "Родина" и партньори.


Артисти от Държавен куклен театър – Стара Загора се включиха силно в Маратона на четенето като водещи и с четене на „Пипи Дългото чорапче“ от Астрид Линдгрен.
XI Маратон на четенето в Стара Загора „Четяща Стара Загора“ премина под мотото „Чети и спортувай“. Проявата се организира от библиотека "Родина" и партньори.

Писателката Милена Гартли чете откъс от първия си роман „Ключарят“ пред ученици от старозагорски училища. Тя гостува на XI Маратон на четенето „Четяща Стара Загора“ . Проявата се организира от библиотека "Родина" и партньори.

Електронна библиотека

Община Стара Загора Българска библиотечно-информационна асоциация РС-ТМ Обществен дарителски фонд Стара Загора Посолство на САЩ в България Bemis Public Library, Colorado
© 2004 - 2023, Библиотека Родина - Стара Загора